مدیریت و نظارت بر پیشرفت کار توسط کوچ صورت میگیرد، زیرا با بکارگیری یک رویکرد کوچینگی مدرن، میتوانند بر روی عملکرد کارکنان یک سازمان اثرگذار باشند. کوچینگ یک سبک مدیریتی با رویکردی متفاوت بوده که باعث رشد و پیشرفت کسب و کار می شود.
کوچینگ مدرن به معنای خوش رفتار بودن با دیگران نیست بلکه مسئولیتها و وظایفی را به اطرافیان واگذار میکند و آنها را برای انجام دادن مسئولیتهایشان تحت فشار قرار میهد. همین امر باعث رشد و پیشرفت کار توسط کوچ میشود. کوچ اطلاعات را جمعآوری میکند تا ایدهها و افکار جدید را کشف کرده تا به احساسات کارمندانش پی ببرد و آنها را تشویق کند تا خودشان به راهکاری درست برسند. کارکنان را به چالش میکشاند تا عمیقتر و بهتر فکر کنند و نسبت به مسائل و مشکلات دیدگاهی همه جانبه و وسیع داشته باشند. مهارت کوچینگ مدرن راهکارهای فوقالعادهای در اختیار ما قرار میدهد، زیرا هنر کوچینگ در این است که بتوان به دیگران کمک و مشاوره داد تا صریح و روشن صحبت کنند و ایدهها و افکار بیشتر و خلاقانهتری داشته باشند. دکتر امیرحسین مظاهری سیف در دوره کوچینگ مدرن به چگونگی مدیریت و نظارت بر پیشرفت کار توسط کوچ میپردازد.
کوچینگ مدرن دارای چه ویژگیهای است؟
مهارت های کوچینگ مدرن شامل، توسعه فردی و سازمانی، بهبود عملکرد، بازخورد مؤثر، برنامهریزی موفق می باشد.کوچینگ یک نوع مدیریت بر تقویت اعتماد به نفس و چگونگی ارتباط بین سازمانی است که باعث پیشرفت در کسب و کار میشود. در جواب سوال کوچینگ چیست؟ کوچینگ به عنوان یک شیوه مدیریتی خدمات گستردهای را ارائه میدهد.
شما به عنوان مدیر برای پیشرفت در کسب و کارتان میتوانید با شرکت در سمینارها و دورهها آموزش ببینید تا به درک درستی از کوچینگ برسید و پتانسیلهای خود و تیمتان را شناسایی کرده و مسائل و چالشهای را که دارید به شیوه جدید حل کنید.
کوچ به افراد کمک میکنند تا تمام موانع را از سر راه بردارند و تمام توان خود را به کار گیرند به مشکل و چالش دست پیدا کنند. کوچهای ماهر میدانند چگونه و در چه زمانی، بهترین سوالات را مطرح کرده و فرد را به موقع راهنمایی میکنند.
کوچینگ کسب و کار چیست؟
این کوچ برای افرادی مناسب است که یا صاحب کسب و کار هستند و یا مدتی را در کسب و کارهای متفاوت سپری کردهاند و با تخصص و تجربه خود، کمک میکنند تا افراد دارای کسب و کار به اهدافشان برسند. کوچینگ کسب و کار، چگونگی پیشرفت توسط کوچ را برای کسانی که دارند کسب و کارشان را توسعه میدهند و قصد دارند مشکلات موجود در شرکتشان را حل کنند، ولی نمیدانند از چه منابعی الگوبرداری نمایند.
یکی از مهمترین مزایای مشاوره از کوچینگ کسب و کار، اعتماد به نفسی است که با تلاش کردن در مسیر حرفهای برای رسیدن به توسعه پایدار بدست میآید. برای پیشرفت کار توسط کوچ این نکته حائز اهمیت است که در کسب و کار نه تنها کوچینگ زمان را نمیگیرد، بلکه کمک میکند تا در وقتتان صرفهجویی انجام دهید.
برای اینکه بدانید چگونه کوچ به شما کمک می کند تا کاری که قرار است انجام دهید را در همان بار نخست، صحیح انجام دهید. یک مربی خوب، این را میداند که در بهترین موقعیت ممکن، هدفتان را مشخص کند.
اهمیت زمان در کوچینگ مدرن؟
در کسب و کار موفق، زمان یکی از مهمترین فاکتورهایش میباشد و یک کوچینگ کسب و کار خوب، میداند که نباید زمان را هدر دهد. در وهله اول، راهاندازی فرآیندها زمان بر است، ولی در طی زمان، کوچ کسب و کار پیشرفت کار توسط کوچ و موفقیت در کار را نشان میدهد. لازم است بدانید، کوچینگ کسب و کار مانند دیگر انواع کوچینگ، یک فرآیند توسعه و رشد است.
کوچینگ کسب و کار در حوزههای متفاوتی میتواند کارایی لازم را داشته باشد. برای پیشرفت کار توسط کوچ باید یک نفر را انتخاب کنیم، که در فواصل زمانی منظم بتواند به صورت حضوری یا تلفنی و آنلاین با شما در ارتباط باشد. کوچ باید بتواند مشکلاتتان را در مسیر رسیدن به اهدافتان حرکت دهد تا به سمت بیراهه منحرف نشوید.
کوچ باید دارای چه خصوصیاتی باشد؟
کسی که در حوزه کوچینگ کسب و کار فعالیت میکند، باید دارای ویژگیهای باشد، تا بتواند در شناسایی و حل و فصل مشکلاتی که برای کسب و کارش پیش میآید، با تجربه و خلاقیتی که دارد آنها را راهنمایی و به مشکلی که برایشان پیش آمده، عکسالعمل نشان دهد.
برای پیشرفت کار توسط کوچ، نیاز است که در کسب و کار برای رسیدن به موفقیت در آینده با چالشهای محیط کسب و کار کنار آمده و در برابر دشواریهای مسیر، مقاومت بالایی از خودتان نشان دهید. کوچ، فردی مردمی است، به برقراری ارتباط با مردم و کمک کردن به آنها علاقهمند بوده و نیز بر تکنیکهای گوش کردن و ارتباط موثر تسلط دارد.
در نتیجه کسانی که کوچینگ کسب و کار را طراحی میکنند، افراد کارآفرین یا صاحبان باتجربهی کسب و کارها هستند که تمایل دارند تا با علم و تجربه خود در راه رشد و توسعهی سایر کسب و کارها گام بردارند.
لذا در دوره کوچینگ کسب و کار برای پیشرفت کار توسط کوچ میتوان به صاحبان کسب و کارهایی که به جاهای رفیعی در مراحل رشد کسب و کار خود رسیدهاند، کمک گرفت و آنها را راهنمایی و مشاوره کرد تا بتوانند به پلههای بعدی موفقیت برسند.
کوچینگ به چه معناست؟
کوچ یعنی مربیگری که ما در ایران وقتی با این واژه روبرو میشویم ذهنمان به سمت ورزش و مربیگری ورزشی میرود، ولی کوچینگ دارای جنبههای متفاوتی است که با هدف توسعه و رشد بکار میرود.
کوچینگ روندی است که جهت بهبود عملکرد افراد در زندگی حرفهای، اجتماعی و حتی عاطفی کار میکند، به این معنی که پیشرفت کار توسط کوچ برای ارتقاء عملکرد کمک گرفته شده. تمرکز کوچینگ مدرن به جای گذشته بر حال و آینده میباشد و به جستجو و رفع مسائل و مشکلات گذشته نخواهد پرداخت.
شاید دوست داشته باشید بخوانید : کوچینگ چیست؟
ابزارهای کوچینگ مدرن کدامند؟
کوچینگ مدرن کمک میکند به آگاهی برسیم و مسائلی را کشف و یاد بگیریم که هرگز کسی نمیتواند شما را نصیحت کرده و به شما راهکار ارائه دهد. بلکه آنها با استفاده از ابزارهایی کارآمد در حرفه خود مانند گوش دادن فعال، پرسیدن سوالات موثر و قدرتمند و بازخورد، کمک میکنند تا نقشه راه را برای پیشبرد اهدافتان تعیین نمایند تا پازلهای درونی که موجب بروز مسائلی در کسب و کارتان میشود را کنار هم ببینید و به نتیجه دقیقی برسید.
مربی در حقیقت به افراد کمک میکند که خودشان با رسیدن به آگاهی و پاسخها، میان آن کسی که هستند و آن کسی که میخواهند باشند پلتفرمی ایجاد کنند. کوچها به افراد مشاوره میدهند تا افکار و پیچیدگیهای ذهنشان را خودشان سر و سامان دهند. در واقع کوچینگ مدرن نوعی مکالمه است که به یادگیری و رشد کمک میکند یعنی مربی در واقع نوعی تکنیک و مهارت سوال پرسیدن بوده که در تمام امور زندگی و کسب و کار به شما کمک میکند.
مربی به افراد چه کمکی میکند؟
پیشرفت کار توسط کوچ نوعی فرآیند است که فرصتها و موقعیتهایی را برای بهبود و تغییر در افراد فراهم مینماید که اصلا بهتر است بگویم کوچینگ مدرن کمک میکند تا افراد را توسعه و رشد دهد و راهکارهایی را ایجاد کند تا به بهترین راهحل برای رسیدن به مساله ایجاد شده، پیدا کنیم. کوچینگ یک نوع هنر بهسازی عملکرد افراد است، مدیرانی که روش جدید را برای پیشرفت کار توسط کوچ به کار میگیرند در واقع آنها را تشویق میکنند که با انجام کارهای چالش برانگیز به تجربیات خود بیفزایند.
اگر بخواهیم مطابق آنچه از معنی واژه کوچینگ مدرن در این مقاله فهمیدیم، تعریفی از چگونگی پیشرفت کار توسط کوچ ارائه دهیم، باید بگوییم؛ مربیگری راهبری کردن به سوی مقصد و هدف است. کوچ کمک میکند تا به فهم اهداف و نیل به آنها رستگار شویم. در واقع مربی به افراد کمک میکند تا استعدادها و نیازهای خود را شناخته و برای رسیدن به آنها قدم بر دارد.
کوچینگ مدرن چگونه فرآیندی میباشد؟
کوچینگ مدرن، فرآیندی میان کوچ و فرد مراجعهکننده بوده که در طی آن مربی با پرسیدن سؤالاتی هدفمند و جامع از مراجعهکننده، او را وارد چالش و موقعیتی میکند که بتواند، سردرگمیها و انحرافات او را از بین ببرد و با روشن شدن اهداف خود، به کمک کوچ و با تکیه بر استعدادها و تواناییهایش راههایی برای رسیدن به آنها را پیدا کند.
بنابراین کوچ فردی است که به افراد کمک و مشاوره میدهد تا بر روی وضعیت فعلی خود تمرکز کرده و تغییرات ضروری را در کسب و کارشان ایجاد کنند تا با شناخت اهداف مثبت در زندگی و شغلشان به آن طرف گام بردارند.
مهمترین مزیت کوچینگ مدرن؟
مهمترین مزیتی که کوچینگ مدرن دارد، کشف و حل چالشهایی است که افراد دارند. زمانی که فرد در انتخاب مسیر زندگی و کسب و کار خود دچار مشکل و گمراهی شده باشد حتی احتمال دارد شغل و شرایط زندگی او ظاهر مناسبی داشته باشد، اما دارای نارضایتی مخفی باشد که این ممکن است از روابط شخصی و عاطفی، شغل، موقعیت اجتماعی و شخصیت بیرونی و غیره
بنابراین کوچ، پیشرفت کار توسط کوچ با تکیه بر روشهای کوچینگ و مهارتهای روانشناسی، به فرد کمک میکند. دلیل این نارضایتی را کشف کرده و ریشههای آن را در درون خود بیابد و برای خود اهدافی تعیین کند. سپس با تکیه بر تواناییها و مهارتهایش بتواند راهحلی برای رفع این موانع و دستیابی به مشکلات پیدا کند.
از اصلیترین و مهمترین اهداف کوچینگ مدرن ایجاد خودباوری در افراد است، فارغ از اینکه مشکلات و یا هدف چه چیزی است. در واقع هدف کوچینگ این است که فرد را به این باور برساند که تمام موفقیتهایی که به دست میآورد ناشی از عملکرد خود او بوده است.
اهداف کوچینگ سازمانی کدامند؟
اولین موضوعی که برای پیشرفت کار توسط کوچ پیش میآید این است که کوچینگ سازمانی چه تفاوتی با دیگر نقشهای مشابه آن دارد؟ تعریف کوچینگ سازمانی این است که با تمرکز بر ساختارها و فرآیندهای سازمانی زمانی که کسب و کار دچار بحران میشود، نیازمند تغییر و تحولات سازمانی بوده، لذا سیستمها به تغییر نیاز دارند و باید فرآیندهای عملیاتی دچار تغییر و تحول گردند.
کوچینگ سازمانی برای کسب و کار ارزش ایجاد میکند که ابزاری قدرتمند برای رشد و پیشرفت خواهد بود و مربیگری اعتماد به نفس افراد را افزایش میدهد و باعث بهبود عملکرد آنها میشود. کوچینگ برای پیشرفت کار توسط کوچ بیشتر بر روی تجزیه و تحلیل کسب و کار و توسعه بخشهای مالی و خروجی مجموعه میپردازد و کوچ سازمانی علاوه بر این موارد بر سلامت کلی یک بیزینس و میزان تطابق آن با دیدگاه مردم در جامعه تمرکز دارد.
بنابراین از اهداف کوچینگ سازمانی، میتوان به افزایش سوددهی کل سازمان، تقویت مهارتهای حرفهای مدیران و کارکنان و ایجاد رضایت و موفقیت حرفهای در کارکنان آن سازمان اشاره کرد. لذا اهداف و ارزشهای سازمان را به عنوان چشم اندازی برای آینده سازمان در نظر میگیرد.
کارایی کوچینگ سازمانی چیست؟
شرکتی که در کارش موفق است به دو دلیل، بر بکارگیری کوچینگ سازمانی مبادرت میورزد:
1- تقویت مهارتهای تخصصی و ارتباطی کارکنان
2-افزایش حس رضایت و وفاداری کارکنان نسبت به سازمان
این دو مورد، باعث رشد و توسعه سازمان و پیشبرد اهداف آن میشود، زیرا بیشتر مدیران موفق و کاردان برای پیشرفت کار توسط کوچ سود میبرند.
یک کوچینگ با تجربه و حرفهای، به سازمان کمک میکند تا حس تعهد و وفاداری در کارکنان افزایش یابد و با زیاد شدن انگیزه ذهنی در آنان، موجبات پیشرفت و رشد در کسب و کار را برای مدیر فراهم نمایند.
در دوره کوچینگ مدرن آموزش داده میشود که چطور برای پیشرفت کار توسط کوچ با تعیین اهداف کلی سازمان و برنامهریزی برای رسیدن به آنها، مسیر کاری سازمان را روشن کنید. همچنین کوچینگ سازمانی، موجب تسریع در دستیابی به چشم اندازها و اهدافهای مهم سازمانی میشود. نتیجه میگیریم که مربی، به کارکنان و مدیران سازمان آموزش میدهد که چگونه با ایدهپردازی، راهحلهای جدیدی و کارآمدی برای حل مسائل و مشکلات بدست آورند.
عملکرد کوچینگ سازمانی چیست؟
کوچینگ سازمانی، موجب بهبود ارتباطات میان کارکنان، حل مشکلات و اختلافات و برقراری آرامش در فضای کار میشود، پیشرفت کار توسط کوچ به ارتباط بیشتر و مؤثرتر میان مدیران و کارکنان نیاز دارد. بهمین منظور مدیران در فرآیند کوچینگ سازمانی، میآموزند که چگونه به طور مؤثر، ارتباط برقرار کرده، انتقادات و پیشنهادات را بپذیرند و کارکنان را در حل و فصل مسائل سازمانی شرکت دهند.
کوچینگ سازمانی روحیه همکاری و تیم سازی را به کارکنان یک کسب و کار آموزش میدهد تا بتوانند زودتر به اهداف دلخواه خود برسند. همچنین افزایش مهارتهای ارتباطی و کار گروهی، باعث رضایت مشتری و تمایل آنان به همکاری دوباره و استفاده از خدمات و محصولات سازمان میشود.
کارکنان یاد میگیرند که پیشرفت کار توسط کوچ و طرقی سازمان را از نقطهای که هم اکنون در آن ایستادهاند، آغاز کنند. به عبارتی دیگر کوچینگ به افراد آموزش میدهد که با توجه به مهارتهایش خود را در زمان حال، به سوی موفقیت سوق دهد.
در فرآیند کوچینگ سازمانی، تمرکز و هدف کوچ، بر مهارتهای افراد خواهد بود، زیرا، تغییرات و موفقیتها سریعا تشکیل میشوند، بدست آوردن موفقیتهای بزرگ، باعث بالا رفتن اعتماد به نفس و رضایتمندی بیشتر در روحیه کارکنان خواهد شد.
بیزینس کوچینگ چیست؟
بیزینس کوچینگ به مجموعهای از مهارتها و تواناییها گفته میشود که استعدادها و پتانسیلهای بالقوهی افراد را شکوفا میکند تا بتوانند در زندگی و کسب و کار کارایی و عملکرد بهتری داشته باشند. مربی برای افراد فرصت ایجاد میکند تا در مسیر رسیدن به اهدافش اقداماتی انجام دهد. کوچینگ راه را برای رسیدن به این اهداف و موفقیتها هموار میکند و به افراد انگیزه میدهد تا تعهد و مسئولیتپذیری بیشتری از خود نشان دهند.
بیزینس کوچینگ را میتوان مجموعهای از مطالب مدیریتی، روانشاسی، فلسفله و ورزش شمرد که مربی با استفاده از این دانش و اطلاعات، به افراد کمک میکند تا درگیریها و ویروسهای ذهنی، مسائل کاری و یا مشکلات زندگی و کسب و کار خود را پشت سر بگذارد. کوچینگ یک راهنما و راهبر، مشوق، همراه مورد اعتماد، شنوندهای آگاه و فعال و حمایت کننده است و فرد را به چالش کشیده و صادقانه موارد و مسائل مربوطه را به او گوشزد میکند.
هدف بیزینس کوچینگ چیست؟
بیزینس کوچینگ فعالیت خود را با هدف پیشرفت کار توسط کوچ به شرایط مطلوب برای دستیابی به اهداف ارزشمند شروع مینماید. افراد از طریق کوچینگ مدرن قادر به یافتن راهحلهای خود و توسعه مهارتها و تواناییهایشان و تغییر نگرش و ایده خود میباشند.
اغلب مشتریان، برای پیشرفت کار توسط کوچ، فرصتی را که میخواهند برای مسائلی که به روشی بسیار عمیق و موشکافانه مورد سوال قرار دادهاند، برسند. مربیهای کسب و کار کارآفرینان باسابقهای هستند که معمولا خودشان صاحب کسب و کار هستند، این افراد با بهرهگیری از استعداد و تواناییهایشان مسیر موفقیت را طراحی میکنند.
اهداف بیزینس کوچینگ کدامند؟
یک بیزینس کوچینگ پیش از هر چیز سوالاتی از شما میپرسد؛ سوالاتی که شما را با چالشهایی در مورد کسب و کارتان روبرو میکند تا از زاویه نقادانه به کسب و کار خود بنگرید. از طرفی دیگر این یک صنعت برای پیشرفت کسب و کار شما است.
بنابراین در سطوح مختلفی، با سوالات متفاوت، ذهنتان را به چالش میکشد. همین چالشها و بحث و بررسی ها گام به گام شما را به سوی موفقیت و پیشرفت شغلیتان هدایت میکند. اصولا پرسنل هر سازمانی، جدا از منافع کاری و درآمدهای ماهانه، علاقهمند هستند در سِمت خود پیشرفت کرده و به اهداف مطلوب سازمانی برسند.
با به کارگیری بیزینس کوچ، این اطمینان را به کارمندان خود میدهید که برای پیشرفت کار توسط کوچ از یک منبع حرفهای برای قدرت بخشیدن به امور سازمان استفاده کنند که میتواند مهارتهای فردی کارمندان را نیز بالا ببرد. معمولا در هر کسب و کاری مشکلات در عادتهای درون فردی مربوط به رهبری و مدیریت، قرار دارد، به هر حال زمانی که یک مربی استخدام میشود تا به این افراد کمک کند و آنها را به رهبری تواناتر تبدیل نماید.
پرسیدن سوالات درست، وظیفهی افرادی است که این سؤالات مناسب را در زمانهایی که مورد نیاز بوده بپرسد. واقعیتهای را که میدانید به آنها انتقال دهید و مدیران را نسبت به مسئولیتهایی که در این مسیر دارند آگاه کنید. از اهداف کوچینگ ایجاد انگیزه برای صاحبان کسب و کار است که به مشتریانش کمک کند نسبت به کارهای خود اشتیاق بیشتری داشته باشند و در کارهایشان تغییر و تحول ایجاد نمایند، طوری که نیرومندتر شوند.
کوچ چطور مشاوره میدهد؟
کوچ افراد را راهنمایی میکنند تا متوجه شوند که کسبوکارشان و موفقیت آنها فقط به خودشان بستگی دارد، به این معنا که صاحبان کسبوکار و کارمندان آنها را از ارزشهای مالی و اقتصادی موجود در یک زندگی که هدف دارد را در کنار سیستمهای موفق آگاه کند.
برای راهنمایی و پیشرفت کار توسط کوچ از صفر تا صد مجموعهی خود را به او بسپارید تا هدایت شوید، باید هدف خود را واضح ببینید. باید بدانید برای چه اینجا هستید و چه کاری را انجام میدهید. کلا از همه مهمتر اینکه باید بدانید چرا این کار را انجام خواهید داد، برای رسیدن به داستان کسب و کارتان باید مجموعهی این سوال و جوابها را جمع آوری کنید.
برای پیشرفت کار توسط کوچ باید ویژگیهای کوچ را بدانید، هر مربی دارای سبک، شخصیت، نقاط قوت، ترجیحات و ضعفهای منحصر به فرد خود میباشد. به همین ترتیب، هر کوچ باید نیازها، ترجیحات و سبک یادگیری را که مطلق به خودش است را داشته باشد. بدین منظور اولین قدم برای انتخاب کوچینگ حرفهای تعامل موفقیت کوچینگ است.
بهترین راه برای انتخاب کوچینگ ماهر این است که رزومهی دو یا سه مربی را مطالعه نمایید و سپس مصاحبه گزینشی با آنهایی که شاخصهای شخصی را نشان میدهد، انجام دهید. فرد در طول مصاحبهی گزینشی و در سراسر فرآیند کوچینگ مدرن، باید کلا به اصلاح و تنظیم ارزیابی خود از نحوه کمک کوچینگ به او برای رسیدن به اهدافش اعلام نماید و ادامه دهد.
کوچینگ مدرن شبکهای از افرادی است که دارای طرز فکر مشابه هستند و میتوانند ایدههای تازه خلق کنند و به اشتراک بگذارند و یا در مورد مسائل و مشکلات ایجاد شده بحث کنند.
بیزینس کوچینگ برای چه کسب و کارهایی است؟
بیزینس کوچینگ میتواند برای مشاغلی که در معرض مشکلات و چالشهای فراوان قرار گرفتهاند، دیدگاههای متفاوتی داشته باشد، و به اندازهی کسب علم و تکنیکهای کسب و کار موثر باشد. زمانیکه می خواهید یک کسبوکار راه اندازی کنید، اما نمیدانید که دقیقا چطور رفتار سازمانی خود را به خصوص بین کارمندانتان اجرا نمایید، احتمال دارد با یک سری از مسائل و نکات مهم روبرو شوید که اطلاعی از آنها ندارید. این رفتار درون سازمانی از نکاتی است که مطمئنا هیچ کسی بدون گذراندن دورهی آموزشی و یا داشتن یک مشاور حرفهای نمیتواند یاد بگیرد.
بیزینس کوچینگ به شما کمک می کند و این نوید را میدهد تا دانش مدیریتی خود را به قدری بالا ببرید که در آینده شاهد افزایش چندین برابری درآمد و رونق کسبوکارتان باشید. هنگامی که تصمیم میگیرید کسبوکارتان را رونق دهید، به تنهایی کار کردن قطعا گزینه درستی نخواهد بود.
کارهای ارزشمند زیادی وجود دارند که باید انجام دهید؛ از استراتژیهای توسعه و رشد محصول و جذب مشتری گرفته تا برنامهریزیهای مالی و اقتصادی، همه این موارد برای پیشرفت کار توسط کوچ و اداره یک کسبوکار میتواند کار اضطراب آوری باشد. لذا برای رسیدن به اهدافتان، به منابع قابل اطمینان و مشاوره تخصصی و حرفهای در زمینههایی مختلف نیاز دارید که خارج از محدوده نقاط قوت شما هستند و باید دورههای آموزشی کوچینگ مدرن را بگذرانید.
سخن آخر
بیزینس کوچینگ مدرن فرآیندی است که یک کسبوکار را از جایی که در زمان حال دارد را به جایی برساند که صاحب کسبوکار تمایل به پیشرفت کار توسط کوچ دارد. بنابراین این بیزینس به مالک کسبوکار کمک میکند چشمانداز کسبوکار خود را روشن کند و مشخص نمایید که این چشمانداز چگونه با اهداف شخصی او مطابقت پیدا میکند تا از این راه، او را در رشد و توسعه شغلش راهنمایی و مشاوره کند.
مطابقت دادن چشمانداز کسبوکار با اهداف شخصی صاحب کسبوکار، اقدامی خواهد بود که معمولا توسط اکثر بیزینس کوچینگها نادیده گرفته میشود؛ بدلیل اینکه بیشتر مشاغل فقط روی اهداف خودشان تمرکز دارند و با این کار، تمام اهداف مالک کسبوکار را نادیده میگیرند. شما دوست عزیز میتوانید فیلمهای زیادی را با این موضوع در کانال یوتیوب ثروت آفرینان مشاهده کنید.